Ö-kull föräldrar

tillbaka till Ö-kullen

Hummelviksgårdens Zeke RLDN
Hummelviksgårdens Ultra LD
färg: TRF färg: BLM
född: 2018-11-22 född: 2017-05-19
e. Yasashiikuma Master Of Time e. Hummelviksgårdens Lovely Dollar
u. Hummelviksgårdens Tuffa Veija u. RLDN
Lune Bleu Argenté de la Caverne des Anges
Husse och mattes ord om Zeke

Zeke, Zäcken, Zäckarnas Zäck – kärt barn har många namn, och det stämmer även in på Zeke. Vi har aldrig träffat en hund med så mycket personlighet och han är inte blyg att visa den för varken andra människor eller vovvar. Han är extremt social och älskar alla, han kommer alltid överens med andra hundar och skulle spendera all sin tid med att leka med dom om han fick det. Han är inte jättemotiverad av mat, även om man kan tro det med ett smeknamn som zäcken, nä om man vill få igång honom så är en kampleksak det rätta verktyget. Hemma är Zeke alltid snabb på att uppmärksamma och varna oss om konstiga ljud eller anländande pizzabud, men lugnar sig snabbt då han märker att han fått vår uppmärksamhet. Men mellan allt lekande och sitt arbete som lägenhetsvakt så slår han sig gärna ner i soffan mellan oss och njuter av livet som soffpotatis.
Mattes ord om Ultra

Ultra är en fruktansvärt glad & social liten tjej. Hon älskar allt o alla och finns absolut inget ont i henne! Hennes ” lillasyster ” tilde är hennes absoluta favoritmänniska och hon tar hand om henne som om det vore hennes egen valp
Det är en fröjd att träna med henne , hon har sån go attityd till all sorts träning , oavsett om det är rally eller agility . Alltid på!
Samtidigt så har hon en Av knapp att verkligen bara kunna slappna av var än man är. Hon kan ligga o sova bredvid utställningaringen o sedan vara taggad när vi går in i alla fall!
Godis går före leksak , alla dagar i veckan… Matlusten är det aldrig något fel på och vi brukar säga här hemma att ” den dagen ultra matvägran , så är hon nog död .. ”
Något som hon sägs ha ärvt från farmor Elektra
Kort sagt, så är hon en helt fantastisk familjehund & tävlingskompis !
Älskad av alla i hela familjen , både 4benta & 2benta!
   
 inavelsgrad: inavelsgrad: 
 HD: B/B HD;  B/B
ED: UA enl vet, SKK läser inte av ED ED: UA enl vet, SKK läser inte av ED
 patella:  patella: 0/0
 PRA: normal, heridiärt fri PRA: normal, heridiärt fri
 ögon: UA ögon: UA
 DM: normal DM: normal
 fluff: normal el carrier fluff: normal
 utställning:  utställning: EXC
rallylydnad: rallylydnad: RLDN 2xkval FKL
 mentaltest: BPH genomförd mentaltest: BPH genomförd
 höjd:  höjd:
 vikt:  ca 17kg vikt: 
 kullar: 0 kullar: 0
 övrigt: övrigt: