Planerade kullar

Planerade kullar 2022 – 2023
Inga tollarkullar planerade

Om du är intresserad av en Hummelvikare så kan du skicka en intresseanmälan till mig. Vi planerar en kull med:

  • Zvea, cardigan, planerad parning, vinter 2022-2023

Vi kommer inte att ha nån kull med tollare på minst 2 år framöver, kanske aldrig. Det har varit så mycket otur med kullarna på slutet att det har inte funnits någon som jag har kunnat gå vidare med. Jag gör ju ingen parning som jag själv inte skulle ha velat ha en valp ifrån, så därför blir det så här. Vi får väl se om vi köper in en hund eller lägger ner tollare. Det får tiden utvisa

Om du är intresserad av en Hummelvikare så kan du fylla i en intresseanmälan om vad du är intresserad av att göra med din valp. Det är inget bindande utan bara precis vad det låter en intresseanmälan. Men maila gärna också för att visa ditt intresse för det är väldigt många som fyller i den här anmälan så att just din inte kommer bort…. 😉 Har jag inte svarat inom 24 timmar så skicka ett mail till, för då är det sannolikt så att jag inte har fått ditt mail (om jag inte är bortrest förstås, men det är jag nästan aldrig …)

Vi tillämpar Fri prövningsrätt, detta innebär att Vi förbehåller oss rätten att själva välja vem/vilka som får köpa valp från oss, utan att behöva ursäkta/förklara oss.

Men maila eller ring gärna för att prata tollare, corgi en stund….

Maila gärna mej, mitzydorado@hotmail.com om det är något du undrar över.