Whispering Valley I’m a Dream Girl

S35949/2007

8 mån 1 år
fodervärd: Christina Vågström, Domsjö
ägare: Hummelviksgårdens kennel
uppfödare: Kennel Whispering Valley
   
Dagbok Galleri Stamtavla Syskon Släkten
Viktkurva MH Kullar Utställning  

Född: 2007-05-17
Far: SUCH DKUCH Whispering Valleys Enchanting Dream
Mor: SUCH Whispering Valley White Dream
Patella:  UA 090330
Ögon:  UA (090505)
Höjd:  .
Vikt:  2.6 kg (090330)
   
Hon föddes kl 21.30 och vägde 168 gram
 
Lilla gumman är väldigt lik sin mamma men med smalare bläs.Kuriosa: För flera år sen så sa jag att när jag fyller 50 år så ska jag köpa mej en papillontik. Många skrattade bara och avfärdade det som ett skämt, men jag letade och letade och till slut fann jag en kennel som jag tycker har ungefär samma filosofi som jag har på tollarna och det var Whispering Valleys kennel. Det är en mamma med sina döttrar som har kenneln och de har fina meriter på sina hundar och har hållit på i många år med både papillon och andra raser.
Jag var ju i kontakt med Whispering Valley för flera år sen eftersom att jag tycker att de har bra inställning till avel och såklart jättefina hundar som dessutom kan arbeta! Sånt gillar jag även om det är små hundar.
Jag ville inte ha enbart en knähund, utan det ska vara en arbetande hund, men lite mindre….
Jag ska meritera lilla gumman inom utställning, lydnad, viltspår och ev bruks och agility. Så det ska bli hur skoj som helst att få börja med en helt ny ras som komplement till tollarna.
Att jag fastnade för pappisarna är lite uteslutningsmetoden. En del raser har gått bort av olika anledningar, men pappisarna har hela tiden varit kvar.
De är en ganska frisk ras och det enda som är lite problem med är patella och PRA, men det blir också hela tiden bättre. Skönt!
Eftersom att jag blir sämre i min sjukdom så ville jag ha en mindre ras som man ändå kan arbeta med och därför så blev det de här härliga hundarna.
Jag hoppas verkligen att det blir en tik till mej i den här kombinationen annars så väntar jag tills den rätta tjejen föds. Det har jag då lärt mej med tollarna att det är väldigt viktigt vad man har för avelsmaterial och framför allt i starten.Jag blev otroligt glad och ännu mer stolt över förtroendet att få köpa en tik från den här lovande kombinationen. TACK för all hjälp och jag hoppas att vi kommer att ha ett lika bra samarbete i fortsättningen.