Geisha de la Caverne des Anges

  

LOF 1 WEL C.C 529/0
SE 53693/2011
”Geisha”

110918 nästan 5 månader

Ägare: Frida Söderqvist, Bjästa

Uppfödare: Jocelyn Thomas, La Caverne Des Anges, Frankrike

Dagbok Galleri Stamtavla Syskon Släkten
Statistik Kullar MH BPH .
Utställning Viltspår Lydnad Vallanlagstest Övrigt

 

 

  

 
Född:

2011-04-29

Färg: tricolour

Far:

Blues Dakota Lisie Pysie
Mor: Chepa du Royaume Des Sphynx
HD: A/A
Artros: 0/0
DM:

carrier

Ögon: icke ärftlig katarakt
Patella: 0/0
PRA: Normal (blodprov)
Fluff:

carrier

Höjd:  

Vikt:

16.45 kg (150124)

 

Geisha ville jag köpa i våras men då var alla tikarna tingade så jag ställde mej på kö till en annan kull i stället. Eftersom att jag tycker att det är viktigt med hälsostatus så ville jag gärna ha en tik från friröntgade linjer. Det var min vän Ann (som har Elektras bror Vattuskräcken) som hittade den här kombinationen. TACK ANN!!!
Lyckan var stor när Jo (uppfödaren) ändrade sej och sa att jag fick köpa henne… Tack Jo och Bea för jättebra samarbete!