LP1 Hummelviksgårdens Fröken

 

 

valp 3, tik, grön

LP1 Hummelviksgårdens Fröken

S 11292/2007

2007 2007

Fröken 2009

Ägare: Johanna Sundin, Henrik Hansson Thornéus, Timrå

 

 

Född:

2006-11-29

Död:

2019-07-04

Far:

SVCH DU(u)CH Hummelviksgårdens Beautiful Kaizer

Mor:

LP 1 SVCH Working Beauty´s Adorable Aida

HD: 

B/C

Atros: 

UA

Ögon: 

 

Höjd: 

48 cm (drygt 5 mån)

Vikt: 

18.5 kg (6 mån)

Hon föddes 04.21 och vägde då 472 gram
 
Hennes teckning är: 3 vita tassar, vit svanstipp, vitt bröst, vit strimma och en vit tå (bak)

Lite kuriosa om Fröken:

1. När jag har lagt mig till rätta så gör jag ifrån mig ett mysljud. Det är som ett brummande, ibland är det lååångt och ibland innehåller det smackningar. Ibland låter det så roligt att matte och husse tittar på varandra och fnissar, men jag låtsas att jag inte hör dem, utan sover skönt vidare.

2. Varje morgon är jag jättehungrig! När matte och/eller husse kliver upp så springer jag ner och sätter mig framför kökslådan där jag vet att min mat finns. Om de bestämt sig för att göra något annat innan jag får min mat så sitter jag kvar där med min allra bästa tollarblick. Ibland gör jag även en massa konster för att uppmärksamma dem.

3. Jag kan inte rå för det, men jag dregglar när jag får min mat. Matte och husse har sagt att jag inte får börja äta förrän jag hör det fantastiska ordet ”varsågod”.  Så alltid innan de har sagt det så dregglar jag. Varje gång faktiskt. Mat är ju så himla gott.

4. Jag är ju en tollare, så jag äter allt. Det senaste jag har kommit på som är gott är kattbajs! Matte och husse blir så elaka på mig när jag plockar upp det, men det struntar jag i, jag sväljer det ändå. Häromdagen när vi var ute på gräsmattan tittade husse på mig och sa att det såg ut som om jag hade en cigarr i munnen, men när han kom närmare så såg han att det var en bajsbit som stack ut ur mungipan. Husse pussade inte på mig på hela kvällen då.

5. Jag älskar att jaga matte och husse runt i huset. Ibland säger de ”stanna” och springer iväg och gömmer sig. Det verkar de tycka är roligt oxå, så ibland ser jag dem, men fortsätter ändå leta för de verkar ha så roligt.

6. Jag är en riktig myspys hund. Jag ligger gärna i soffan med huvudet i mattes/husses knä. Och jag sover gärna mellan husse och matte i sängen. När matte sitter vid datorn och är tråkig alltför länge så går jag bara dit och lägger nosen på hennes ben. Då blir hon alltid så glad och leker en stund med mig.