151105 Romy

Idag så har vi varit in och veterinärbesiktat Romy eftersom att hon ska flytta på lördag. Allt var bara bra så det kändes skönt. Faktiskt så måste jag erkänna att det är bra mycket jobbigare att skicka iväg en valp som man har haft kvar så här länge om man jämför med att sälja valpar som är 8 veckor gamla.
På lördag kväll så åker Pekka iväg och hämtar Edwige i Umeå sen åker dem hit och vi käkar och surrar lite och sen åker dem igen tidigt på söndag morgon.

Vi tog även med oss Bine som fick sin 1 års spruta lite för sent eftersom att jag hade helt glömt bort det. Suck det har varit lite mycket nu ett tag.

610_8729

Sara hörde av sej och sa att de tyvärr inte kan ha kvar Sessan. Sara har helt enkelt inte den tiden som Sessan behöver. Det är jobbiga beslut att ta men ibland så måste man bara ta dem. Det löste sej jättebra för jag och Sara har en kompis här i Domsjö som har haft två tollare men är utan nu så de tar Sessan.

Nu är det bara Buddy kvar som också skulle ha haft ett nytt hem. Frida som har honom nu ska börja ett nytt jobb i januari och Buddy trivs inte där eftersom att det är en hästgård. Så tråkigt eftersom att de två tycker verkligen om varandra. Men vi får väl se vad som händer, när man minst anar det så brukar det dyka upp nånting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *