Yazza dagbok

tillbaka till Yazzas sida

2018

Blandade bilder

19/9 Så har dagen kommit även för Yazza att det är dax att vandra över regnbågsbron. Karin skrev att hon fick en sluten livmoderinflammation så hon blev jättefort väldigt dålig. Så har det tyvärr varit förut också att hon säger inte till när hon börjar ha ont utan när hon verkligen visar att hon har ont  så har det gått länge…..

2016

Blandade bilder

2015

Blandade bilder

2014

20/12 -14 Idag så sa Karin till mej att nu har de opererat bort analsäckarna på Yazza efter att hon haft problem i 5 år. Så nu hoppas vi att hon inte har ont och blir glad och lekfull de år hon har kvar ….

30/11

2010

29/5 -10 Idag så tog Yazza sitt första pris i klass 2. Skitskoj. Så nu blir det spännande att se om hon fortsätter i tvåan eller om hon går direkt upp i klass 3. Stor kram till er!

2007

29/5 Idag så ringde Karin och sa att nu har stumpan börjat att löpa! Väldigt tidigt men nu förstår Karin varför Yazza inte har varit lika lydig som vanligt på slutet…. :=) Yazza vägde 16.4 kg då hon var 23 veckor.

27/4 Idag så kom Karin hit och visade upp Yazza för familjen från Finland som vill köpa en Pyttanvalp. Frågan är ju om Alexandra ångrar sej efter att ha träffat Pyttis! *skratt* Nej hon gillar henne fast hon är sur som ett spöke mot andra hundar….

21/4 En otroligt stor dag i vårt kennelliv! Yazza slog till och blev BIS-1 valp! Helt otroligt underbart! Jättestort grattis från oss alla!

27/2 Idag så kom Karin hit och hämtade Yazza. Det kommer att bli tomt utan en valp igen, men som tur är så bor de ju rätt nära så vi får nog ha henne fler gånger hoppas jag….. Det har gått förvånansvärt bra med Pyttan. Pyttan har fräst ifrån några gånger men annars så har hon bara hållit sej undan från Yazza…. 😉

22/2 Idag så for jag iväg och vaccinerade Yazza. Hos Monica så vägde hon 8.15 kg. Det har gått väldigt bra att ha Yazza här. Hon äter bra och jag har ökat maten åt henne eftersom att jag tyckte att hon var lite för tunn.

21/2 Idag så kom Karin med Yazza som jag ska passa några dagar. Det ska bli hur skoj som helst! I morgon ska vi åka och vaccinera henne. Jag kollade vikten på henne nu i kväll då hon hade nyss ätit och druckit och då vägde hon 7.9 kg på vår våg. Jag tog fram en kricka ur frysen och provade vad Yazza tyckte om den. Inga som helst problem hon tog upp den med ett lite annorlunda grepp, för hon bar den nämligen i benet! *skratt*

25/1 Idag så kom äntligen dagen då Karin fick hämta hem sin Yazza! Yazza var den första som åkte hem till sin nya familj och ja, jag tyckte faktiskt att det kändes lite vemodigt för det här har verkligen varit en härlig kull.
Karin har nu lämnat rapport att hemresan gick bra, men Yazza spydde lite sista biten då hon var tvungen att sitta själv eftersom att Stephanie var tvungen att åka och jobba, Jag ser fram emot många bilder på snyggingen! Kram till er!

24/1 Idag så har vi vägt, knäppt kort och klippt klor för sista gången på hela gänget….

17/1 Idag har Linn och Marie knäppt kort, klippt klor, vägt och avmaskat alla valparna

10/1 Idag har Karin och Susanne , knäppt kort, klippt klor och vägt alla valparna.

3/1 -07 Idag har Karin avmaskat, klippt klor och vägt alla valparna.

2006

20/12 Klippt klor, avmaskat, ätit kulor för första gången

14/12 Klippt klor och nu syns tänderna ordentligt

11/12 Ögonen är mycket öppna, börjat att få tänder

6/12 Idag så har vi klippt klor och avmaskat

4/12 Nu har tassarna mörknat!

1/12 Nu har hon tappat navelsträngen och även börjat mörkna på läpparna.

30/11 Har nu gått passerat födelsevikten och väger nu 470gram. Börjat mörkna på nosen Trekantiga öron som har börjat hänga

29/11 Föddes som första tik och vägde då 425 g.