SE U(u)CH Hummelviksgårdens Elskade Flizan

tillbaka till E-kullen

Valp 4 (tik, märkt med rosa) 

.S 11422/2006

Flizan 8 månader
Ägare: Ulrika Fredin, Gällö

 

Född:

2005-12-15

Far:

TJH LP1 SU(u)CH SVCH Duck Dog´s Red Herring

Mor:

LP 1 SVCH Working Beauty´s Adorable Aida

HD: 

C/C

Atros: 

UA

Ögon: 

 

Höjd: 

48 cm (23/9 -06)

Vikt: 

21.7 kg (23/9 -06)

Hon föddes 04.25 och vägde 340 gram.
 
Hennes teckning är: 4 vita tassar, bläs, vit svanstipp, mycket vit på bröstet, en strumpa, vit prick på naveln.Kuriosa: När jag satt med alla de fina valparna i Vilmas första kull så tyckte jag att Flizan var den som var vackrast av tikarna. Men mitt hjärta var redan förlorat hos Eliska så därför blev det Eliska som jag behöll. Men självklart så unnar jag Ulrica och Flizan alla deras härliga framgångar på utställningarna. Jag tycker ju inte att det är lika kul så det blev så rätt som det kunde bli!