Romys dagbok

tillbaka till Romys sida

2021

6/7 Today I got a nice photo from Romy who lives in France <3

2019

Blandade bilder:

17/3 Idag så fick jag ett supertrevligt meddelande från Madame Jocelyn i Frankrike- Romy fick CERT, CACIB, BIM och dessutom så blev hon dessutom kvalificerad till Crufts nästa år 🙂 Så sjukt roligt 🙂

2017

4/6 På Championchip France så fick Romy CERT, CACIB, BIR och kvalade dessutom in till Crufts 2018! Så stolt och glad över alla fina framgångar!

13/5 Idag så fick Romy sitt andra CERT, är så sjukt glad och stolt!

8/5 Yeah idag så fick Romy CERT och blev BIR! Så himla skoj! Stort grattis!

2016

7/2 Nu har Romy gjort premiär på utställning och det gick som en dans 🙂 Hon fick HP och BIR så det ska bli skoj att följa hennes äventyr i Frankrike.

2015

8/11 Idag så åker Romy ner till de la Caverne des Angels kennel tillsammans  med Edwige Thomas. Vi hoppas såklart att allt ska gå jättebra och att ni kommer att tycka om henne lika mycket som vi har gjort.

5/11 Idag så har vi varit in och veterinärbesiktat Romy eftersom att hon ska flytta till Frankrike på lördag. Allt var bara bra så det kändes skönt. Faktiskt så måste jag erkänna att det är bra mycket jobbigare att skicka iväg en valp som man har haft kvar så här länge om man jämför med att sälja valpar som är 8 veckor gamla.
På lördag kväll så åker Pekka iväg och hämtar Edwige i Umeå sen åker dem hit och vi käkar och surrar lite och sen åker dem igen tidigt på söndag morgon.

Vi tog även med oss Bine som fick sin 1 års spruta lite för sent eftersom att jag hade helt glömt bort det. Suck det har varit lite mycket nu ett tag.

25/7 Nu har även Romy passerat 1kg! Liten blir större 🙂

21/7 Nu är det bestämt vem som ska till Frankrike och vad hon ska heta och det blev Royal Romance ”Romy” Underbart fint namn på en fin tik <3

20/7 Idag så blir valparna 2 veckor och därför har vi klippt klor, avmaskat, vägt och fotat dem.

19/7 Nu har grön börjat att försöka gå också 🙂

18/7 Nu är alla valparna tingade

17/7 Idag så fick jag byta halsband på henne för det andra var för litet

13/7 Idag så blir valparna en vecka, tänk vad tiden går fort. Så då är det vägning, kloklippning och fotografering på schemat.

7/7 Nu har hon tappat navelsträngen

6/7 Nr 2 var en fin röd tjej som inte var så stor. Hon hade jobbigt när hon föddes men vet Sara kämpade med henne supermycket och vi är så tacksamma att hon klarade sej