Nemos dagbok

tillbaka till Nemos sida


2022

5/6 Ojdå det var längesen jag var här 😉 Men det är ju så när livet rullar på och inget speciellt händer. Äntligen har jag tagit tag i saken och gjort ett galleri till finaste Nemo <3

2016

29/10 idag så har Nemo med familj varit på utställning. Det gick jättebra. Han fick HP och han blev bara slagen av fina Storm som redan har 2 cert på utställning så det kan jag ta 🙂 Det var jätteroligt att kunna ses igen. 🙂

2015
18/10 Nu ä rpremiären i vänstervarv avklarad för Nemo och husse Jonas. Det gick jättebra. Det slutade med att han fick HP slog syrran och blev BIR och sen i gruppfinalen så blev han BIG-3 av 5 raser! Jätteskoj och jag hoppas att vi får med er fler gånger …..Stort grattis!

7/10 Nu är Nemo röntgad och det gick jättebra. Han fick A höfter och fria armbågar. Stort grattis!

12/7 Tiden går så otroligt fort och nu har de fyllt 8 veckor. Han är avmaskad, vägd, fotad. och har fått klorna klippta. Familjen Hälldals långa väntan är över och på söndag så får han komma till sitt nya hem.

28/6 Idag har vi haft lyxig hjälp med valparna av Emma och Anna. De har hjälpt till med att fota valparna, bada dem för första gången, klippt klor och avmaskat dem.
Tänk om man hade det så här bra varje dag man har en valpkull! TACK snälla ni!

24/6 Familjen Hälldahl kom hit för att umgås lite med sin lilla guldklimp ett tag 🙂

22/6 Idag har vi fotat valparna, vägt dem, bytt halsband till ett större i samma färg, och klippt klor. Helt otroligt att de redan är 5 veckor. Tiden har verkligen flugit iväg. Nu har familjen Hälldahl kommit hem från semestern och självklart ville de komma och träffa Nemo 🙂 De tyckte att han hade blivit så stor på den här veckan som de varit borta.

15/6 Idag har vi fotat valparna, klippt klor, vägt dem och avmaskat dem. För första gången så fick de komma ner till vardagsrummet och bli fotade på trimbordet.

14/6 Nu får valparna mat 4 ggr/dag. Gioia tycker inte att det är en bra ide eftersom att det betyder att nu är det slut med att få äta så mycket hon vill 🙂

13/6 Familjen Hälldahl kom hit idag och nu hade de bestämt sej för att de ville ha ”röd”. De ska åka utomlands på semester men flera av dem ville inte åka utan komma och hälsa på Nemo.  Idag så fick valparna åka bil för första gången. Vi tog med oss alla hundarna och åkte ut till mammas och pappas sommarstuga. Det gick jättebra och de var glada och nyfikna i den nya miljön. Brindla visade att hon älskar valpar och hon tog hand om dem och vallade ihop dem.

12/6 Jonas kom hit idag när han hade fikapaus. Jag sa att vi hade fått ett återbud på en tikvalp så de får välja om de vill ha röd eller en tik.

11/6 Nu får valparna kulor 3 gånger/dag och har varit ute i valphagen för första gången. Det var lite kallt i luften så de frös ganska fort så då tog vi in dem igen. Leo var jätteduktig och hjälpte till att bära valparna

7/6 Nu har valparna fått sitt första smakprov av uppblötta kulor (Royal Canin Medium Junior)

6/6 Idag fick valparna börja att vara i köket. Anna var här så hon fick hjälpa till med att bära ut dem. Så coola valpar, de började utforska på en gång.

4/6 Han har fått några tänder

3/6 Nu har även den här valpen gått upp i vikt och väger nu mer än 1kg!

31/5 Nu har han dubblat sin födelsevikt, öppnat ögonen och fått svart nos. Idag så har vi avmaskat, vägt, klippt klor och fotat 2 v bilder. Han var den enda som var snäll när jag skulle klippa klor. Idag så har vi även bytt till ett nytt halsband som är lite större

29/5 Nu har den här killen börjat att öppna ögonen så det ena ögat är nästan helt öppet

24/5 Nosen har mörknat

20/5 Nu har han tappat navelsträngen och börjat att få hängöron.

17/5 Han föddes 07.44 och vägde då 392gr