Moby dagbok

tillbaka till Mobys sida

2017
Blandade bilder:

27/4 Idag så fick jag ett tråkigt meddelande från Emma. Hon hade tagit bort Moby och den dagen kommer ju för alla en det är ändå alltid lika tråkigt…. Kram

2014

23/6 Nu har Emma och Moby börjat med rallylydnad och det har gått hur bra som helst. Han fick sin första titel på 3 starter och avslutade med att få jättefina 99p i den tredje starten! Jätteroligt Emma, jag hoppas att ni fortsätter med de andra klasserna också. Stor kram från en väldigt glad och stolt uppfödare!

1/2 -14 Så här skrev Emma om Moby idag:
”Mobys första allergi prover visar allergi mot kvalster och jästsvamp. De ska även testa om han är allergisk mot nåt i fodret…”
Jag hoppas verkligen att de hittar felet på Moby så att han får må bra.
Emma har sagt att han blir sämre på sommaren och trodde det var nåt av det som finns på sommaren som han kunde vara allergisk mot men som sagt nu vet Emma lite mer..
Håller tummarna att allt kommer att gå bra för er …

2011

18/2 -11 Moby hade A/A höfter och 0/0 på armbågarna så nu är jag så otroligt glad för Emmas och Mobys skull…..:=)

2010

18/10 Ny rapport från Emma säger att nu väger Moby 20.5kg
Jättebra att han inte blir stor och tung innan han ska röntgas….

31/5 -10 Nu väger Moby 20 kg och är 51cm hög. Låter bra för jag gillar ju stora killar…:=)

24/1 Nu har även Moby fått ett nytt hem. Så det är skönt att ”bara” ha två tollarvalpar kvar här hemma. Jag önskar Emma ett stort lycka till med charmtrollet Moby! Nu väger Moby 9.8 kg

12 veckor

8/1 -10 Jag fick ett samtal från Alexander för några dagar sen när han hade bestämt sej för att han inte ville ha kvar Moby så då köpte jag tillbaka honom. Så nu letar jag efter ett aktivt hem till en snygg och trevlig kille…..
Tur i oturen att han kom på det så fort ändå men jag blev väldigt förvånad för det har aldrig hänt mej nån gång förut att nån har velat lämna tillbaka en valp… Men jag hoppas att jag snart hittar ett nytt hem till Moby.
Nu passade det så bra att eftersom att Lotta skulle till Finland samma dag så kunde Moby åka hem med Magnus som varit snäll och skjutsat upp Lotta eftersom att jag har ju alla valparna hemma…. Så det blev rätt så smidigt. Moby såg lite förskräckt ut när han mötte sina huligansystrar igen men det gick fort över.. :=)

8 veckor

2009

30/11 klippt klor

22/11 Klippt klor, avmaskat, fått tänder

10/11 Går omkring upprättstående

8/11 Avmaskat och klippt klor, öppnat ögonen

29/10 Börjat att mörkna mycket på nosen och på trampdynorna

26/10 Tappat navelsträngen