LP1 LP2 SE VCH Hummelviksgårdens Best of Kenzo

tillbaka till B-kullens sida

valp 4, hane, glitter

”Kenzo”

S23164/2004

2.5 år gammal, aug -06, Fotograf Peder Löfdahl, Peders Foto

Ägare: Susanne Gunnarsson, Arnäsvall

Dagbok Galleri Stamtavla Viktkurva Syskon
Statistik Valptest JUM MH  
Utställning Viltspår Jakt Bruks Lydnad

 

Född: 2004-03-09
Död:  
far: LP 1
Wildbird Red-River
mor: LP1 SU(u)CH
Allydor’s Mitzy Dorado
HD: B/A
ED: UA
ögon: UA (071008)
PRCD: carrier
höjd: 50 cm (2 år)
vikt: 20.9 kg (2 år)

Kuriosa:

Susanne skulle ju egentligen ha en Pyttan valp eftersom att det var Pyttis som hade charmat henne då vi hade träffats på en kurs då Pyttan var valp. Men då Mitzy fick alla sina 8 hanvalpar så tänkte jag att jag chansar och frågar om hon kan tänka sej en Mitzyvalp i stället. Susanne kom och blev helt charmad såklart. Livsfarligt att kolla på småvalpar! Susanne ville ha en valp med få vita tecken och gärna så mörk i pälsen som möjligt. Spjuvern Kenzo passade som handen i handsken.

Lite mer kuriosa om Kenzo:

1. Varje morgon gör han Kenzo-stampet, lägger sig raklång och sträcker ut bakbenen bakom sig samtidigt som han stampar med framfötterna. Kan även inträffa då han blir glad.

2. Är ganska lagrann på mat, äter inte brödkanter, äpplen eller kex, men tigger däremot apelsiner och klementiner???

3. Hatar brödrosten, går ofelbart och lägger sig mitt i trappan då den åker fram och ställs på diskbänken. Står den däremot på golvet, ja då är den ofarlig….Mammas brödrost är lika läskig, mot trappan även där.

4. Byter sovplats under natten, somnar bredvid Anders säng, men vandrar sedan runt och har på morgonen knövlat i hop mattorna i sovrummet, hallen uppe och köket. Sover i bland på gästsängen, men krafsar då bort överkast och täcke och ligger på underlakanet.

5. Tror att alla som kommer bara för att hälsa på just honom, efter ivrigt pusskalas lägger han sig oftast under köksbordet.

6. Sitter alltid på kökssoffan och tittar ut efter mig då jag går ut, men rör aldrig kattmaten i fönstret.