L-kull valp 5 dagbok

tillbaka till valp 5 sida

2012

1/8 I morse så var hon fortfarande pigg och alert. Sen på kvällen så fick vi strömavbrott så jag kunde inte ge henne varm välling. Eftersom att det var så mörkt i rummet där de var så gick jag ner i vardagsrummet och gjorde lite nytta genom att sortera lite tvätt.
När jag sen gick upp efter ett tag så hade lilla röd stillsamt somnat in…
Jag blev så otroligt ledsen. Jag hoppas verkligen inte att det berodde på mej 🙁

31/7 Såg idag att hon har sporrar bak så det blir att försöka få tag på en veterinär i morgon. Jag har stödmatat lilla röd eftersom att hon har varit väldigt svag men jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Jag är ju optimist och hoppas ju alltid på det bästa.
Nu på kvällen så såg hon mycket mer fräsch och pigg ut så jag hoppas att det kommer att hålla i sej.