Elvan dagbok

tillbaka till Elvans sida

2018

15/7 Idag fick jag reda på att finaste Elvan vandrat över regnbågsbron. Älskad och saknad <3

2017

Blandade bilder


2014

20/6

2011

Blandade bilder

2007

5/3 Idag har jag fått nya bilder på Elvan! Tack snälla Sivan för dem!

17/1 -07 Idag så har äntligen Elvans HD resultat kommit och det var A höfter och UA på armbågarna, dessutom så visade det sej att tollarsjukeprovet var negativt. HÄRLIGT!

2006

26/8 Idag så ringde Siv och sa att hon och Elvan kommer på funktionsbeskrivningen så det ska bli skoj att ses igen!

5/8 Igår så träffade Leif och ungarna Elvan då de åkte hem från Dalarna! Hon såg jättefin ut tyckte dem allihopa. Kanonbra att du har bantat Elvan! *tummen upp* Nu väger Elvan ca 20 kg och är ca 45.5 cm hög.

3/4 Jaaaa…. ÄNTLIGEN så har Sivan skickat bilder på Elvan! 😉 Sötisen…. Kram på er!

26/2 Idag så fick vi träffa Elvan utanför utställningslokalen i Sundsvall! Oj vilket humör hon hade! Det var inte lönt att Chaos eller Fox försökte nåt med henne inte! 😉 Men hon var inte helt kaxig för hon kom och satte sej på backen mellan benen på någon av oss tvåbenta! *skratt* Hon är då fortfarande söt som en karamell så det ska bli skoj att se hur det blir i fortsättningen.

17/2 Siv ringde och rapporterade att allt är under kontroll! Elvan busar som bara den med Nell och tar det lugnt med Ida och Siv finns någonstans mittemellan! Ha, ha…. Härligt att allt går så bra för er efter all otur som du har haft tidigare. Elvan bryr sej inte speciellt i varken det ena eller det andra. På stan så är det bara svansen rakt upp och koll på vad som ska hända och lite tuff har hon varit och försökt att morra åt både Siv och Fanny, men det har hon minsann fått reda på att det var ingen bra idé. Elvan sover bra på nätterna men de har inte börjat med så mycket träning utan mer börjat att acklimatisera sej med resten av flocken…. Syns snart… Kram…

11/2 Natten har gått bra och Elvan har sovit bra i sitt bur och det går jättebra med de andra hundarna. Tuff är hon ju men det visste vi ju sen förut så det kommer säkert att gå hur bra som helst!

10/2 Ja nu har även Elvan åkt iväg. Siv ringde sen och sa att nog hade resan gått bra för Elvan men själv hade hon fått magsjuka! Ha, ha…. inte från mej i alla fall för jag är ju frisk som en nötkärna! *ironi*

26/1 Avmaskat och klippt klor

21/1 Idag så har jag fått bilder av Fanny från deras besök här hos oss! Här kan ni se dem

12/1 Avmaskat och klippt klor

6/1 Fått ganska många tänder

5/1 Klippt klor och fått kulor för första gången

2005

31/12 Sivan var hit och kollade på valparna för första gången ”på riktigt”. Hon föll som en fura för orange/blå så vi får väl se hur det blir i fortsättningen också….

30/12 Smakat köttfärs för första gången

29/12 Klippt klor och avmaskat

26/12 Båda ögonen helt öppna!

23/12 Öppnat det ena ögat lite grann

17/12 Hängöron

16/12 Något runda öron, tappat navelsträngen, börjat att mörkna på nos och trampdynor

15/12 Föddes som nr 6 och som femte tik