Dennis dagbok

2009

8/4 -09 Så otroligt skojigt att få höra att ni är så nöjda med Dennis!
Men det gör ingenting om ni trimmar hans öron! *skratt*

5/7 Nu har jag fått reda på lite mer om hur Dennis har det i vårt västra grannland! Hoppas att vi kan ses nån gång framöver……
Hei!

Dennis er en meget bestemt herremann, vi er ikke riktig flinke til å dressere ham, men håper vi får det bedre til etterhvert. Han er så skjønn. Vi har det travelt på turistanlegget vårt, men, Olav Morten tar seg en tur med Dennis hver dag – vi har ikke vært på dressurkurs enda, satser på å komme oss til Mo i Rana i høst når vi får det rolig her.
Med hilsen familien Elstad

2006

27/3-06 Nu har jag fått fler bilder på Dennis! Allt går bra för honom hemma i Norge och han går lös hemma och strosar på. Det är ju så att om man inte hör så mycket så hoppas man ju att det är för att allt går bra! 😉 Fortsätt gärna med att skicka in många nya bilder på Dennis. Kram till er allihopa!

2005

31/12 Nu har de första bilderna kommit på Dennis! Härligt! Fortsätt att skicka för det är så skoj att se hur ni har det med era Hummelvikare!

29/12 Resan hem var lång men gick bara bra. Han äter bra och har funnit sin plats under köksbänken. Härligt att höra att allt går bra!

28/12 Idag så fick vi då äntligen träffa familjen Elstad. De hade lite bråttom hem för de hade ju en bit kvar om man säger som så… 😉 De var precis så glada och trevliga som jag hade förväntat mej så det ska bli skoj att få höra mer om hur Dennis har det hemma hos dem.

27/12 Idag så åkte vi iväg och veterinärbesiktade Dennis. Det gick bara bra med allting och han charmade Monica totalt! Helt cool var han som vanligt. Nu väger han 7.4 kg När vi åkte hem så stannade vi hos Marlene för att titta lite på hennes små valpar. Vi hade ju Mitzy och Pyttan med i bilen men Dennis fick sitta i Linns knä för det var så kallt bak i kombin eftersom att jag inte hade haft bilen på någon motorvärmare. När vi kom ut till bilen hos Marlene så såg vi ingen Dennis! Men jag sa till Linn att kolla om han är bak i kombin hos de andra. Mycket riktigt! Där såg vi ett litet huvud som stack upp mellan mamma och mormor! Han är rätt cool den här killen och hetsar inte upp sej i första taget!

24/11 Idag så väger Dennis 3.3 kg. Han är den lugnaste av hanarna, men det säger inte så väldigt mycket eftersom att det är full fart på dem allihopa. Men Dennis är den som lättast kommer och bara lägger sej bredvid en då man sitter med dem på golvet.

9/11 Nu äter de 1 dl kulor som de delar på och idag så kom alla då jag visslade men i olika hastighet! De åt även upp alla kulorna till Pyttans förtret som brukar få städa efter dem. Den här veckan så har de fått kulor en gång per dag bara som smakprov. Vi börjar med rätta givan i morgon då de fyller 4 veckor.

4/11 Idag så fick de smaka lite kulor för första gången.

31/10 Idag så fick de smaka lite mer köttfärs blandat med äggula. De åt och blev helt galna för de tyckte att det var så mumsigt!

27/10 Idag fick de smaka lite köttfärs blandat med äggula

24/10 Öppnat ögonen, passerat 1kg först av alla!, svart nos och fortfarande mörka trampdynor

23/10 Börjat att öppna ögonen

20/10 Avmaskad, låtsats klippt klor

19/10 Mörk nos, fått mörka trampdynor runt om

18/10 Börjar bli lite sotig på nosen. Han är störst i kullen.

16/10 Tappar navelsträngen

13/10 Föds som nr 4 och hane 2