Ä-kull dagbok

tillbaka till Ä-kullen

2020

10/7 Idag så var det dags för ett nytt progesteronprov. Den här gången låg det på 26.9 så Pekka åker ner till Enköping och Pepp idag 🙂 ÄNTLIGEN!
Det gick bra att köra ner till Enköping så efter att ha checkat in på hotellet så åkte de på date med Pepp och Pepp och Nora tyckte verkligen om varandra <3 Nora var ju  tvungen att bada i Pepps pool och sen blev det en  hängning på 12 minuter! Så glad <3
The loving couple <3

Rumpa mot rumpa kan allting hända <3

5/4 Äntligen så är det klart med hane till Nora och vi har fått ja från hans ägare. Men då har vi ju coronaskiten så vi kan ju inte para på det här löpet utan måste vänta på nästa löp till hösten. Ibland så blir jag så less på det här med avel att det aldrig bara kan rulla på utan en massa strul.
Jag hoppas verkligen att det är fria gränser då så att vi kan para världens bästa Nora <3

6/2 Fler ändringar 🙂 Roxy har inte löpt än så hon har jag tagit ur aveln. Så nu blir det Ultra som vi ska para med en fin hane från Tyskland.
Ultra skulle ha löpt i december så hon har hållit oss på sträckbänken läääääänge. Men äntligen så har hon idag börjat att löpa så nu inväntar vi bara höglöpet och sen parar vi 🙂

2019

25/11 Idag så har Ultra blivit ögonlyst och det gick jättebra. Så ögon UA så nu väntar vi på att hon ska börja löpa <3

10/9 Det blir lite ändringar eftersom att Roxy inte har börjat löpa än så vi parar Ulla först och Roxy nästa år 🙂