Theo dagbok

2014

4/10 Äntligen så föll alla bitarna på plats för Tina och Theo! De startade på TJP och fick ett tredje pris. Det var så roligt att höra hur glad Tina var och jag gladdes verkligen med henne.
Det var tollingarbetet som domaren tyckte kunde varit bättre och drog ner lite men på retrieverdelen så var de superduktiga. Jag sa till Tina att jag tyckte att de skulle starta på vanliga B-prov i stället så att de slipper få avdrag för tollingen. Hur som helst så är jag superglad för er skull! Jättestort grattis!

30/8 Oj nu har jag ju missat att skriva att Theo är nu pappa till en jättefin kull på West Coast tollers. Jätteroligt att Theos pappas ägare, Petra i Tyskland ska ha en valp …
Idag gjorde Theo det igen och fick en pinne i agility. Ni är så duktiga!

3/7 Theo har parat Loca från West Coast tollers och nu har de gjort ultraljud och sett att hon är dräktig. Grattis till er Tina och Theo.

5/2 -14 Nu har Tina och Theo gjort det igen! De har varit ute och tävlat i agility och trots stor konkurrens så blev det jättefina resultat! På första tävlingen i hoppklassen så blev de placerad 3 och fick en pinne och i den andra hoppklassen så vann de klassen och fick en pinne till så nu är de i agility hoppklass 2! Ni gör mej verkligen väldigt stolt som uppfödare!

2013

5/10 Fick ett trevligt meddelande idag att Tina hade varit på utställning i Norge! Jätteskoj. Theo fick CK och blev 3bhkl så det var jätteroligt.

2012

31/5 Nu är de i farten igen och har nu tagit en titel till i rallylydnad av bara farten! Hur skoj som helst! Ni är  grymma!

12/2 -12 Nu har Tina och Theo slagit till igen. De tävlade i lydnadsklass 2 och fick otroliga 195 poäng OCH klassvinst OCH LP2! Team T&T är grymma när de är på gång. Ska bli spännande att se vad de hittar på i klass 3. Satsar Tina på ett LP3 3 eller går hon direkt till eliten? Jag vet ju vad jag skulle ha gjort….
Och jag vet vad hennes tränare tycker…. 🙂 Kram kram

2011

1/10 -11 Oj nu har jag missat att skriva här igen.
Först av allt så har Theo blivit SE U(u)CH och sen har han även fått en till titel i rallylydnad som heter RLdn och är den första man kan få. ska bli spännande att se om de satsar på nån fler titel i Rally….

2010

1/6 -10 Ja oj nu har det hänt massor igen! Tina och Theo startade i KM i Kungälv och VANN klass 1 på fina 180p!!!! Helt otroligt! Ni är fantastiska! Sen i finalen så hade de ett helt annat upplägg än vad det brukar vara när det gäller KM. De tog vinnarna ur varje klass och plockade moment från varje klass. Ehhhh vill man att elithunden ska vinna eller vad? *ironisk* Det är ju nämligen bara elithunden som har gjort alla momenten. Tina och Theo visste inte ens hur alla momenten gick till men fick mest poäng på två av dem och det är ju helt galet bra gjort!
Annars så brukar det ju vara så att man räknar ut procentuellt för varje hund hur hög poängprocent man har i sin klass och då går det ju mycket bättre att jämföra. Men hur som helst så var det ju otroligt skojigt att de vann sin klass och gjorde väldigt bra ifrån sej i finalen också. Jag är så stolt över er! Jättestor kram till er båda två. Jag är så glad att du valde att köpa en hund av mej….

2009

Blandade bilder

30/5

27/4 Idag så fick jag samtal av två överlyckliga tjejer med två duktiga hundar. Självklart så var det Tina och Elenor som varit i farten igen. De är aktiva där nere i Göteborg. Tina och Elenor gick fram till sin lydnadskursinstruktör och frågade om hon kunde ge dem privatlektioner. Men då sa den tjejen att hon tyckte att både ekipagen var för duktiga för henne så hon skulle försöka få någon mer rutinerad som skulle kunna fortsätta att hjälpa dem!
Himla skojigt att höra och vad ärligt gjort av tjejen som inte bara satt och håvade in extra pengar av mina flickor! Jag blir lika glad varje gång jag hör om generösa människor i hundvärlden…. Det finns hopp…. och det känns otroligt skönt!

januari

22/1 Ny vikt på Theo är 12.5 kg och nu är han ca 46 cm hög.

16/1 -09 Ja Tina har ju haft en väldig otur med Theo men är otroligt nöjd med honom i alla fall som hund och det känns ju underbart att höra för en uppfödare! *stor kram*
Tina och Theo har gått en lydnadskurs och det har de tyckt varit jätteskojigt så nu ska de vara med och tävla med tollare i väst när de skulle ut på ett uppdrag! Känns himla roligt att andra också tycker att Theo är så duktig fastän han är så ung! Tina kommer nog att träna lydnad, agility och freestyle med Theo och kanske lite spår också.

2008

Bild på Theo

21/8 Idag så har jag avmaskat, klippt klor, vägt och tagit nya bilder

14/8 Klippt klor. vägt och tagit nya veckobilder

7/8 Avmaskat, klippt klor och tagit 4 veckors bilder

24/7 Avmaskat, klippt klor och tagit 2 veckors bilder

20/7 Börjat att öppna ögonen och fått hängöron

14/7 Börjat att mörkna på nosen och under trampdynorna

11/7 Tappat navelsträngen

10/7 Föddes 06.05 och vägde då 300 gr