Eliskas dagbok 2008-2014 >>>>

2006 2005
10/1 -14 Lotta som har köpt Eliska. Oj det var länge sen jag skrev här ser jag. Vi sålde Eliska till Lotta för snart ett år sen eftersom att Eliska inte trivdes här hemma med ett gäng skällande corgisar. Vi var hem till henne och hälsade på och det var så skönt att se att då var hon den gamla, vanliga och trevliga Eliska.
Förra helgen så ringde Lotta och sa att det rann ur Eliskas ögon så vi kom överens om att det var nog bäst att låta en veterinär kolla på det.
Idag var hon till Reginas och fick reda på att Eliska hade ett litet sår på varje hornhinna så nu får hon ögondroppar både för att läka såret och för att det inte ska minska i tårkanalen. Det blir återbesök på tisdag så då hoppas jag att det har börjat att läka...

16/2 Nu är Eliska parad dag 17, dag 18 och dag 18 med Rico hos Sanna på Dragonflames kennel i Finland. Så nu är det bara att hålla tummarna att allt kommer att gå bra och att hon blir dräktig...

2/2 -12 Idag så har Sanna varit iväg och ögonlyst Eliska och det blev UA. Skönt att veta att allt är som det ska vara. Eliska har även börjat att löpa och är nu på dag 7 så snart hoppas jag att det blir parning!

30/12 -11 Oj har ju helt glömt bort att skriva lite här.... När vi åkte ner till HUND 2011 så tog jag med mej Eliska för att möta Sanna vid Vikingbåten. Så nu ska Eliska bo hos Sanna i Finland ett tag och förhoppningsvis få en kull valpar där så småningom.
Sanna tycker jättemycket om Eliska och det är väldigt ömsesidigt.
Hon är så himla cool den hunden. När Sanna gick iväg med Eliska för att gå ombord på båten igen så vände hon sej om en gång för att kolla om inte jag skulle med. När jag stod kvar så viftade hon bara glatt på svansen och följde med Sanna!
Hoppas att ni får mycket skoj tilsammans!

21/9 Ja det blev ju ingen kull för Eliska i somras eftersom att hon gick tom. Jag bytte ju hane på henne och tyvärr så var den hanen steril och det är ju tyvärr sånt som händer.
Eliska blev skendräktig och har verkligen sett dräktig ut i sommar men hon fick flytta till Hero och Marie så att jag skulle få mer tid för Geisha och det har gått jättebra.
Marie tänker tävla Eliska i klass 3 så det ska bli spännande att se hur det går.
Idag på träningen så var Eliska otroligt ofokuserad och gjorde lite som hon ville men hon är härlig att se på för nu är hon alltid glad under träning till skillnad mot förut när hon inte viftade på svansen eller såg det minsta glad ut.
Nu väger Eliska 20.2 kg och ser riktigt bra ut.

29/1 -11 Nu har jag kollat ögonen igen på Eliska och det gick bara bra. Så det ska bli så himla skoj att para henne med Tangos son Dago i sommar när hon börjar att löpa igen. Tango var ju den kanadensiska hanen som jag hade tänkt köpa in men det blev aldrig av.

15/11 -10 Hoppsan här var det minsann inte uppdaterat på länge... hahahahha
Tyvärr så blir det ingen parning nu med Eliska eftersom att hon gick fram så mycket med sitt löp. Min tanke var ju att jag skulle para henne till våren men sen tänkte jag att när hon inte löpte i augusti som hon skulle ha gjort så tänkte jag para henne nu i stället men det gick inte heller eftersom att jag ska till Norge och ställa ut Elektra och det blir precis samma dagar som Eliska skulle ha blivit parad så nu blir det våren i stället..... :=)
 

26/4- 08 Nu äntligen så har Eliska börjat att löpa! Så snart bär det av till Aaron och Tyskland. Aaron har laddat upp med en semestertripp till Italien med husse så att han ska vara riktigt utvilad då Eliska kommer på besök..... *skratt*

8/9 Trodde väl aldrig att mitt gullhjärta skulle flytta från mej men nu har hon gjort det.... Eftersom att jag inte har någonstans att bo och inte blir bättre i min sjukdom så började jag tänka i banorna att jag skulle kanske försöka hitta en fodervärd till Eliska. När Jennie som bor här i Övik dök upp och ville köpa en valp efter Eliska så frågade jag hanne efter ett tag om hon ville börja träna viltspår med Eliska och det nappade Jennie på direkt. När jag sen har sett hur mycket de älskar varandra så var inte frågan så svår att ställa för mej. Så nu bor Eliska hos Jennie och katterna. Men eftersom att jag fortfarande äger henne så blir det ingen förändring i mina avelsplaner då det gäller henne. Jag skulle aldrig ha annonserat ut Eliska eller så utan det här var mer ett tillfälle som passade oss alla väldigt bra. Vi kommer också att fortsätta att tärna ihop så det kjänns väldigt bra men lite tomt. Lycka till Jennie med min gullrumpa!

2/8 Äntligen så har Eliska börjat ta apporten på kommando! Jippie!!!!! Nu är vi på gång! *skratt*

6/4 Äntligen så har även Eliska börjat att löpa.....

3/3 Idag for vi på äventyr till Piteå på utställningen. Det gick väldigt bra för Eliska för hon fick ett 1:a pris fastän hon inte har någon päls alls, så vi är väldigt nöjda med dagen.....

27/1 Idag passade jag på att vaccinera Eliska när Monica var här och besiktade valparna. Jag tog rabiesvaccinering på en gång om det är så att hon har fria höfter så att jag kan leta vilken hane jag vill.......