Hoppsan kullen föräldrar

tillbaka till Hoppsan kullen

 
  RLDN Hummelviksgårdens Ypperliga Qlura
   
ras: ras: nova scotia duck tolling retriever
  född: 2018-05-28
  pappa: J LP1 LP2 RLDN RLDF RLDA RLDM SE U(u)CH DK CH (u)
Agildes M&M Taste Like Smash
  mamma: RLDN RLDF Hummelviksgårdens No Limit
  HD: A/A
   
Ja jag vet inte vad jag ska säga, Vet inte om jag ska skratta eller gråta men så här blev det. Jag tyckte att Qlura blivit så otroligt stor utan att vara tjock så vi åkte in och kolla och jajamänsan, Qlura är dräktig. Så nångång i maj så kommer den väldigt oplanerade Hoppsankullen. Jag antar att det är Corben som är pappa, men helt säker kan jag inte vara eftersom att jag inte sett nån parning mellan dem. 
Men det lär ju visa sej när valparna kommer. Jag har självklart ringt till SKK och berättat vad som hänt så jag vet hur jag ska gå till väga när valparna kommer
Nu är valparna födda och då inser vi att Corben inte är pappa eftersom att två av valparna inte har nån svans 😉