Linas utställningsresultat >>>>

Datum Plats Domare Resultat
       

Bedömning:

 

Datum Plats Domare Resultat
080315 Nordmaling inoff Birgitta Bodén valpkl 2 HP 2kk

Bedömning:

Tilltalande feminin tik. Bra huvud med rätt uttryck. Välansatta öron. Bra hals och rygg. Bra bröstdjup. Passande benstomme. Bra vinklar fram och bak. Rör sej bra. Bra pälskvalitet. Välvisad!

Datum Plats Domare Resultat
080224 Matfors BK inoff Annmarie Maeland valpkl 2 1kk HP BIR

Bedömning:

En välbyggd tikvalp. Bra skalle. Lite snipigt nosparti. Vacker hals och rygglinje. Bra svans. Lite tunn i förbröstet och bröstkorgen. Står välbalanserad. Bra bakställ. Rör sej med lite höga frambensrörelser

Min kommentar: Ja nu är så premiären avklarad! Lina skötte sej jättebra i ringen för jag åker ju på inoff enbart för att träna hundarna i utställningsmiljön och inte för att få rosetter... :=) Men vi hade den mest förvirrade ringsekreteraren jag har stött på någonsin. Vi var ju ensam i valpkl 2 och eftersom att Lina fick HP så vann vi ju den. Sen skulle vi ju möte valpkl 1 tiken som slog Lina. Jag tackade och gick iväg för att byta hund. Efter en stund så kom ringsekreteraren tillbaka och sa att det hade blivit fel och att jag skulle in och tävla om BIG för valpkl 2. Ok så jag men då ska jag väl ha en rosett för BIR också. Nej det skulle jag inte ha så hon. När jag kom in med Dreamie i junkl så höll hon på att utropa ökl hanen till bästa hane fastän Chippen också fått HP. Sen visade det sej att det var Chippen som vann! GRATTIS Anders och Monica! Sen när jag hade suttit och väntat bra länge så kom samma ringsekreterare och sa att jag skulle inte in och tävla nånting i alla fall... *suck* Tur för henne att jag inte missade Linn och Chaos för DÅ hade jag blivit riktigt sur.