Linas dagbok 2007 >>>>

 
20/4 Igår så var Lina, Dreamie, Chaos och Vilma ute och lekte i Gullvik på stranden och hade hur skoj som helst men nu är hon borta.... Otroligt vad livet kan ändras fort. Det som hände var att Linn och Chaos sov över hos mej eftersom att Linn skulle bort på en konferens i BK så skulle jag ha hand om Chaos. Morgonen började som alla andra morgnar med mys och att vi tog det lugnt.
När vi hade klätt på oss och jag skulle skjutsa iväg Linn så gick Lina förbi en påse där det var hundgodis som Chaos fick för sej att vakta. Så Chaos gjorde ett utfall mot Lina som resulterade i att Lina blev så ohyggligt rädd att hon hamnade i en omedelbar chock. Linn tog hand om Chaos och jag tog Lina som var totalt lealös och helt slapp i sin lilla kropp. Hon reagerade inte någonting alls på det vi gjorde eller sa. Jag och Linn ruskade henne försiktigt för att se om vi skulle få nån mer kontakt med henne men så blev det inte.
Lina vände ögonen ut och in och vi förstod båda två att det var väldigt allvarligt. Jag skjutsade iväg Linn till de som hon skulle åka med och där var det en tjej som är väldigt kunnig på olika sjukdomar och sånt och hon sa ju det vi redan hade kommit fram till att det var väldigt allvarligt. Sen hade hon sagt till Linn att hon trodde att Lina var död redan då, men det var hon inte... Jag hade hela tiden även telefonkontakt med min veterinär som sa hur hon tyckte att jag skulle göra. Nu gick ju resten så fort att jag hann inte göra någonting alls. Jag tänkte ju åka upp till Vännäs men innan jag hann tänka tanken så var det över för lilla Lina....
Helt obegripligt.....
Om jag ska försöka beskriva Lina hur hon var i sättet så var hon mer som en katt än som en hund. Otroligt söt och rar hund men hon var inte så mycket för att samarbeta som min lilla Dreamie. Men Lina hade börjat att utvecklas riktigt bra och såg riktigt fin ut i kroppen så det hade varit skoj att få se hur hon skulle ha stått sej i konkurrensen.
Men det verkar ju som om min otur inte ger sej nångång....
Men jag kommer alltid att minnas lilla söta Lina den korta tid jag fick ha henne....

16/1 Nu är Lina svensk medborgare!

11/1 -08 Äntligen så har stamtavlorna kommit. Så nu ska jag bara skicka iväg dem till SKK så att jag även får de svenska stamtavlorna