Leia dagbok   >>>>       

 
14/3 Nu har Leia varit ute på utställning igen. Den här gången gick det inte lika bra eftersom att den här domaren visste att de inte fick vara så långhåriga. Men hon fick fin kritik i alla fall :)

21/2 -15 Nu har Leia varit ute i vänstervarv igen efter att ha haft en paus. Det gick strålande och hon fick jättefin kritik och blev BIR. Grattis Ichigo till finaste Leia

4/6 Nu har jag varit lat och inte skrivit nånting på jättelänge. Leia har gjort BPH och det gick jättebra. Leia har även blivit BIS-1 på en inoff utställning här i stan så det är ju hur skoj som helst. Vi får hoppas att hon blir glad när Buddy kommer eftersom att Ichigo ska prova att ha honom på foder.

29/1 Idag så kom Leias resultat från röntgen. Leia hade C/C och fria höfter så det känns jättebra! Nu mår Leia bra igen!

23/1 -14 Idag har vi varit och röntgat höfter och armbågar. Nu väger Leia 17kg
Ichigo berättade att Leia blev dålig för några dagar sen. Hon bajsade blod och kräktes galla och blod så de åkte in till veterinären. Hon fick antibiotika och de trodde att det skulle gå över. Men nu när vi var och röntgade dem så började hon bajsa blod igen.
Hoppas att lillgumman snart blir frisk igen....

8/12 Nu har DM testet kommit och Leia är normal och det innebär att hon är helt fri från sjukdomen och kan paras med vem som helst, även otestade hanar.
Jag har frågat Ichigo och om Leia har bra höfter så ska vi försöka att hitta en hane som är fluffri som vi kan para henne med.

14/11 Idag har vi varit iväg och kollat patella och det gick bara bra så det är skönt att ha även ha det gjort.

26/10 Äntligen så har jag fått tummen ur och beställt ett DM test. Så nu ska det bli spännande att se hur det går. Det som är bra är att jag vet ju att de inte kan få sjukdomen eftersom att Elektra är fri.....

1/9 Idag så var Ichigo och Leia på en inoffare här i Övik. Vi missade att anmäla men så kan det gå när de är för nära...
I alla fall så var det en utställning för både renrasiga och blandisar så det var ju skoj att de också fick vara med.
Leia VANN över ALLA! Hon blev BIS-1 vuxen! Sjukt roligt! Synd bara att vi inte var där och grattade er på plats men du vet ju hur mycket jag tycker om er båda två!
Glädjen blev inte mindre när Therese ställde en jämthundsvalp som också blev BIS-1 vilken under, regnig dag det här har varit!

3/5 -13 Har ju helt glömt bort att skriva här...
Nåja, Leia och Lizzie har varit på några utställningar tillsammans och Lizzie blev såklart slagen av Leia på alla utom en ...
Leia är ju så otroligt söt och rar med sin långa päls och otroligt vackra färger....
Hade hon inte varit fluff så hade vi ju såklart behållit leia själva! Men nu är vi glada att hon bor här i stan så att vi får träffa henne och matte Ichigo lite då och då...

13/12 När vi hade en liten valpträff för några veckor sen så skojade jag och frågade om inte Ichigo ville ta Lizzie på foder så att hon skulle ha en hund att ställa ut. Till min förvåning så sa hon att hon kunde prova och se. Så nu är Lizzie där på prov och det känns jättebra.

25/9 Ja nu är även Leia såld. Roligt när det blir lite snabba ryck. Maggie och Linnea kom och hälsade på och tittade på valparna och då hade Linnea med sej sin kompis Ichigo. Ichigo tyckte att valparna var söta och satt och gosade med dem.
Sen hörde >Ichigo av sej och ville köpa Leia! Skitroligt så det blev snabba ryck och det har gått jättebra för dem!

10/9 Oj nu är de redan 6 veckor och vi följer schemat genom att klippa klor, avmaska, väga och fota dem alla :)

3/9 Idag vägning och kloklippning

29/8 Efter att ha kollat och kollat och frågat olika människor så kan vi nog tyvärr inse att denhär tjejen kommer att bli fluff. Så himla tråkigt och det innebär ju att inte Rennie kommer att få nån valp efter Jelle och Elektra :(

28/8 Idag har de fått vara ute i köket tillsammans med Elektra för första gången

27/8 Idag när de är 4 veckor så har vi vägt, avmaskat, klippt klor och fotat. När vi hade de nere i vardagsrummet så klev alla ut från hundbädden och gick på egna strövtåg och kollade läget. Idag fick de kulor 3 ggr

24/8 Idag så fick de kulor morgon och kväll. Jag har även börjat att bada dem lite i en balja i valprummet för att ta bort det värsta från tassarna och magen :)

23/8 Idag så fick de smaka kulor för första gången och det var väldigt uppskattat

21/8 Idag så blev det premiärdusch och det gick hur bra som helst!

20/8 Idag på 3-veckors dagen var det återigen dax för fotografering, vägning och kloklippning. I fortsättningen så kommer vi att väga bara en gång/vecka.

13/8 Idag så har vi klippt klor, vägt, avmaskat och fotat hela gänget. Hon har rosa näsa men är söt ändå!

12/8 Nu har hon öppnat ögonen

7/8 Idag så hade hon dubblat sin födelsevikt

6/8 Idag är de 1 vecka så vi har fotat alla valparna

2/8 Idag var vi iväg till veterinären och tog bort baksporrarna på valparna som hade det och det gick bara bra såklart!

1/8 Nu har hon tappat navelsträngen.

31/7 Såg idag att han har sporrar bak så det blir att försöka få tag på en veterinär i morgon