Citos dagbok 2006 >>>>

8/11 Idag så fick jag en ny rapport från Hanna och Cito. De har precis kommit hem från en klickerkurs. Det tyckte Cito var superskoj. Så ta vara på det nu Hanna så då ska du se att Cito kommer att bli hur lydig som helst för dej. Kram

28/8 ÄNTLIGEN så har Citos resultat kommit. Även Cito var fri på höfterna. Precis som sina syskon så hade han B-höfter. Underbart att höra.! Nu ska det bli skoj att snart ses igen d vi ska ha funktionsbeskrivningen och sen ses vi ju i sundsvall på utställningen (om ni har anmält förstås! *skratt*)

9/8 Igår så ringde Hanna och sa att de hade varit och röntgat Cito, så nu börjar ångesten innan man vet resultaten på alla i C-kullen! ;) Vi håller tummarna att allt ska se bra ut förstås. Under sommarens semester i Småland så har Cito träffat flera hundar som han har blivit jättekompis med. Han är otroligt vänligt sinnad mot alla hundar och människor som han ser. Hanna funderar på att gå en klickerkurs med honom nu i höst och det tycker jag låter som en jättebra idé. Cito träffade även på en liten kattunge häromdagen som han blev väldigt förtjust i.

2/8 Nu väger Cito 23 kg och är 52 cm hög.

24/5 Igår så ringde K-O och lämnande rapport om Cito. Allt är bra med busiga Cito. De har även bantat Cito lite så det ska bli skoj att få träffas igen. Jag hoppas verkligen att ni kan komma på utställningen i Sundsvall i oktober så att vi ses då om inte förr. Cito älskar att åka bil och hoppar glatt in i bilen varje gång de ska iväg på äventyr. Han simmar både fort och tyst. Alltså är han mycket duktigare än mamma Mitzy var som ung, för Leffe fick hjälpa henne att hålla upp rumpan för hon såg ut som en hjulångare då hon kom plaskande tills hon fick in rätta knycken.

11/4 Idag så fick vi en fin påskhälsning av Hanna och Cito! Glad Påsk på er också!

17/3 Idag ringde husse K-O och lämnade rapport om Cito. Han väger nu 23.5 kg och är ca 52 cm hög. Så jag sa att jag tyckte att Cito skulle banta några kilo. De går dressyrkurs med honom och det går bara bra. Ibland s är han alldeles yr då de kommer så då tar det några minuter innan han går att jobba med men sen är han duktig. Cito har även ett eget gym ute i stugan! Det är K-O snickarbälte som hänger på en lina som Cito brukar brottas med. Han kan vara där och busa med det en bra stund för sej själv.

11/3 Idag så har Cito gjort utställningspremiär med den äran. Han blev BIR och slog både sin syrra Chaos och brorsorna. Hanna och hennes familj blev så glada och stolta så över sin kille, men det visste de ju redan att han är bäst i världen! *skratt* Den här gången så var det jag som fick äran att visa Cito men jag hoppas att det gav mersmak så att Hanna fortsätter att åka på utställningar. Utställningar är skoj om man tar de för vad de är. Man ska alltid komma ihåg att det är precis samma hund som man kommer hem med som man åkte dit med fast det kan vara svårt att förstå ibland! Stor kram till er allihop så hoppas jag att vi ses snart igen!

23/1 Fler bilder på Cito! Härligt och jag hoppas att ni kan komma på utställningen...

19/1 Nu har jag fått fler kort på Cito! De går nu på lydnadskurs och det går bara bra så det är härligt att höra. Han är nu ca 49 cm och väger 21.6 kg

1/1-06 Idag så ringde K-O och lämnade rapport igen! Härligt! Allt var bara bra med Cito, men han är ju också en aning tjurig precis som syrran Chaos och de andra i kullen just nu! *skratt* Han väger nu ca 20.5 kg och är ca 45 cm hög. Han har börjat att lyfta på benet och nu vill han gärna markera överallt då han ska pinka i stället som förut att pinka klart på en gång då man kommer ut. När de satt och såg på valpfilmen så sprang Cito iväg och kollade i matskålen då han hörde visselsignalen! *skratt*  Han kan vara ensam utan problem eller att förstöra något. Cito är ganska morgontrött men det är ju inte direkt någon nackdel... hi, hi.... Han vaktar lite och skäller om det ringer någon på dörren. Smällarna gick bra på nyår men raketernas vinande tyckte han inte om. Cito gillar jättemycket att åka bil. Men då de är i stugan så får de nästan inte med sej Cito hem till stan igen eftersom att han vill ju stanna kvar där och vara lös....