Brindlas dagbok   >>>>       

 
7/2 -15 Idag så har vi ögonlyst Brindla och allt såg bra ut så nu är det bara att börja vänta på att hon ska löpa så att vi kan para henne med fina Ruben :)

4/6 Emelie och Emma har lånat hem Brindla några gånger under våren. Emelie gillade Brindla så att i stället för att ha en Elektravalp på foder så tar hon Brindla på foder så det känns jättebra. Så efter att Emelie tagit studenten så flyttar Brindla. Hon bor ju här i Övik så vi kommer att ha mycket kontakt.

BPH gick ju inte sådär jättebra för Brindla. Hon blev jätterädd för både uppflygande gubben (gamla dumpen) och skramlet. Hon kunde i alla fall genomföra hela BPH men vi avstod skottet eftersom att jag inte vill att hon ska bli skottberörd för risken är stor att hon hade blivit det.
Det var rätt skoj för samtidigt som jag sa att jag ville avstå skottet så sa Anna som är beskrivare att hon inte tyckte att jag skulle utsätta Brindla för skott den här dagen.
Så helt fel kan man ju inte tänka hela tiden ;)

1/1 -14 Nu har vi gjort årets första vägning på våra hundar och nu väger Brindla 17.1 kg så hon har också gått ner lite. Känns så skönt att de inte är tjockisar så att man får skämmas för dem

8/12 Nu har DM testet kommit och Brindla är carrier och det innebär att hon aldrig kommer att få sjukdomen men om hon ska paras så måste hanen vara normal för att det inte ska kunna bli sjuka valpar.....

7/12 Ja nu har vi varit på Stora Stockholm med Brindla och om det hade varit i den bästa av världar så hade hon blivit SE UCH, men istället så fick hon VG men vi kommer igen :)

30/11 Brindlas nya vikt är 17.45kg

27/11 Nu har Brindlas svar från OFFA kommit och hon är carrier, dvs hon är anlagsbärare och kan inte själv få sjukdomen men måste paras med en som är normal för att det ska bli friska valpar

17/11 Ny vikt på Brindla är 17.75kg

14/11 Idag har vi varit iväg och kollat patella och vaccinerat och det gick bara bra så det är skönt att ha även ha det gjort.

3/11 Brindla väger nu 17.8kg

27/10 Dagens vikt på Brindla är 17.8kg. Nu har vi även anmält henne till HUND 2013!

26/10 Äntligen så har jag fått tummen ur och beställt ett DM test. Så nu ska det bli spännande att se hur det går.

20/10 Nu är Brindla äntligen vår på "riktigt" för nu har vi betalat hela summan och det känns så himla bra :)
Dagens vikt på Brindla är 18.10

22/9 Igår så lånade Thomas och hans tjej Frida hem Brindla för ett tag. Det ska bli skoj att höra vad de tycker om att vara hundägare för en vecka :)
Resan hade gått bra. Brindla var lite rädd att åka tåg ett tag men sen tyckte hon att det var ok.

15/9 Nu var det 14 dagar sen vi vägde hundarna eftersom att vi har varit i Finland några dagar hos Pekkas mamma. Alla hundarna var utlånade utom Lizzie som fick följa med oss.
Nu väger Brindla 17.65 kg

1/9 Idag var det dax för vägning igen. Idag stannade vågen på 18 kg. Så roligt att se att nu när det kommer för henne nya människor så skäller hon bara som de andra precis när de kommer men sen går hon fram och hälsar och sen är det inget mer med det.
Vi tycker så mycket om vår härliga Brindla....

31/8 Idag när Samson var hit på besök så blev han tokkär i Brindla. De andra tjejerna var väl sådär men Brindla var den med WOW factor :)

25/8 Brindla har gått upp lite så nu väger hon 17.75kg. Vi har varit ut till mina föräldrars sommarstuga flera gånger och de har haft så skoj där. Brindla simmar inte så mycket men går gärna nere i vattnet så att det går upp till ryggen.
Tror nog att hon snart simmar ....

18/8 Ny vikt på Brindla är 17.6kg

11/8 Nu väger Brindla 17.35kg

5/8 Vi glömde väga igår söndag så det blev idag i stället. Nu väger Brindla 16.95kg

28/7 Nu väger Brindla 17.9kg

19/7 Vi var på en body shaping som Royal Canin hade idag på Reginas Veterinärklinik. Lizzie och Brindla var normala så de behöver inte banta så det kändes bra i alla fall. Idag vägde Brindla 18.2kg

1/7 -13 Ja ni som känner mej vet att jag är otroligt spontan och väldigt tokig och galen och tar alla tillfällen som känns bra direkt när de kommer.
I helgen som var så kollade jag lite på FB och fick se att Mija hade lagt ut att de skulle placera om sina hundar. Så jag var snabb och tog kontakt och sa att om de skulle placera om Morris och Brindla så var vi intresserade.
Efter ett tag så svarade Stefan att Morris skulle till en annan familj men att Brindla var kvar och att det var ok att vi köpte henne.
Jag sa att jag ska bara kolla med Pekka först innan det blev 100% bestämt.
Jag tog ett snack med Pekka och han är ju aldrig omöjlig när det gäller hundarna så han tyckte också att det var ett gyllene tillfäller eftersom att Brindla är friröntgad, har gjort MH, ser bra ut och dessutom släkt med Elektra.
Det är ju Elektras syrra Myllys som är Brindlas mamma :)
Jag som har sagt att jag aldrig ska ha en brindle för jag tycker att de andra färgerna är finare men kloka Meta sa att man ska aldrig köpa en hund efter färgen utan efter hundens förutsättningar.
När jag nu har blivit tillräckligt tokig och ska ha en kull med fransk bulldog så känns det här bara lite konstigt (mot mina före detta funderingar ;) )
Nu ska vi bara se vilken helg vi kan åka ner och hämta hem Brindla, det ska bli hur spännande som helst!