Våra tollare


KD’s TomBigBee River ”Buddy”

buddydubbelFodervärd: Ing-Marie Edlund, Bonässund
Ägare: Hummelviksgårdens kennel
Uppfödare: KD’s Kennel, USA
Född: 2010-11-15
Far: AKC Ch Tollchester KD’s Red Rover
Mor: CH KD’s Last Splash
HD: Good (OFFA)
Elbows: Normal (OFFA)
HD: A/A
Elbows: 0/0
Ögon: UA 141206
PRCD/DNA: B carrier
CEA:
DE:
normal
JADD: normal
Patella: 0/0
Höjd: 20 inches
Vikt: 23.5kg (150124)
Kullar: 1 i USA hos KD’s kennel, 1 i Norge hos Lauvstuas kennel
Nu man ändå håller på att vara lite halvtokig så kan man ju lika gärna löpa linan ut 😉


RLDN Hummelviksgårdens Nobla Jizza ”Jizza”

5 veckor

5 veckor

Ägare: Hummelviksgårdens kennel
Fodervärd: Emma Hörnell, Djuptjärn
Färg: röd och vit
Född: 2014-05-17
Död: Far: Littlerivers Bumblebee
Mor: LP1 SE VCH Hummelviksgårdens Gioia af Aaron
HD: B/C
Artros: 0/0
Ögon:
PRA: A clear normal heridiärt fri
CEA: A eller B
Höjd:
Vikt:
Hon föddes kl 07.13 och vägde då 440gr Hennes tecken är: vita tassar runt om, vita hår i pannan, vitt bröst, vit svanstipp.


FI UCH SE UCH Hummelviksgårdens Gin And Tonic ”Tonic”

tonicdubbel Ägare: Lena Fjellstedt, Gävle
Hummelviksgårdens kennel har avelsrätten
Född: 080710
Far: VDCH DCH Atago the Spirit of Heyoka
Mor: LP1 LP2 SU(u)CH Hummelviksgårdens Eliska
HD: A/A
Atros: UA
Ögon: UA (101216)
PRA: PRCD A (normal, clear)
CEA: A eller B (normal, clear)
Höjd: ca 52 cm (14 mån)
Vikt: 22 kg (14 mån)
Kullar: Lapintäthi Finland, Dragon Flames Finland, Skymningskallets Sverige, Agildes Sverige

Han föddes 05.50 och vägde då 256 gr Hans teckning är: bläs, vitt bröst från hakan ner till magen, vita tassar runt om, vit svanstipp Allt började då vi var i Högbo sommaren -07 och Lena kom fram till mej och sa: ”jag måste prata med dej”! Tonic var den av hanarna som jag fastnade mest för då jag såg dem fram tills de var 8 veckor. Lena var väldigt envis och ville ha en helt annan valp så jag var lika envis och sa att köp den då men det är den här som jag vill ha på halvfoder! Ja jag får väl se då jag kommer upp vad jag tycker sa Lena. När Lena kom och hälsade på så var det en valp som hon tog upp direkt och tyckte att han var så gosig och trevlig då hon kom in i köket och det var….. Yes, Tonic och sen var det inga diskussioner om vilken valp hon ville ha! Ha, ha vad ödet kan spela in ibland.


LP1 SE VCH Hummelviksgårdens Gioia Af Aaron ”Gioia”

8.5 månader

8.5 månader

Ägare: Sara Klingenberg, Domsjö
Född: 080710
Far: VDCH DCH Atago the Spirit of Heyoka
Mor: LP1 LP2 SU(u)CH Hummelviksgårdens Eliska
HD: A/A
Atros: UA
Ögon: corneadystrofi (1402089)
PRCD: A (normal, clear by parents)
CEA: A eller B (normal, clear or carrier)
Höjd: ca 46 cm, (6 mån)
Vikt: 19.15 kg, (140628)
Kullar: Mamma till Hummelviksgårdens K-kull, N-kull och P-kull och ägs nu av Sara
Hon föddes 05.10 och vägde då 250 gram Hennes teckning är: bred bläs, vita tassar runt om, vit svanstipp, vitt bröst från halsen ner till naveln Övrigt: Eftersom att jag känner att jag har fått två otroligt fina vänner i Petra och Mirko så ville jag göra nåt för dem. Så jag frågade om Petra ville döpa den gröna tjejen. Självklart så gjorde Petra det och då valde hon det här: I found ”Gioia”, it is italian and means Pleasure, Darling, Fun, Juwel. And you speak it ”Dschoia”. För att ännu mer visa hur mycket jag gillar både dem och Aaron så ville jag lägga till Af Aaron på slutet… För det var sannerligen en härlig resa för att inte tala om hur trevligt Eliska och Aaron hade det i en vecka ”in puppymaking paradise” Love that word! Jag sa ju till att Petra skulle få 12 v på sej att fundera på om hon ville ha Gioia eller inte. För det var ju Gioia som Petra blev störtkär i på en gång när hon fick se hennes vackra tecken. Men eftersom att Petra är otroligt ambitiös så visste hon inte om hon skulle h atid med tre hundar så hon funderade fram och tillbaka. Petra kom upp hit och hälsade på då valparna var 8 veckor och då hade hon tagit med sej en bur för hon tänkte verkligen ta med sej Gioia hem. Men då tyckte hon att Filho var så ung att han behövde så mycket av hennes tid och så Aaron förstås och hennes nystartade företag. Så det var därför jag sa att du kan fundera tills de är 12 v hur du vill ha det och det var mycket fram och tillbaka men till slut så hade Petra bokat in en resa till Stockholm och skulle komma och hämta henne och vi skulle skjutsa ner Gioia till Arlanda. Men dagen innan så ringde Mirko och sa att Petra hade tänkt hela natten och kommit fram till att hon inte trodde att hon skulle kunna ge henne den tid hon behövde så det var därför jag fick behålla henne. Jag sa till Mirko att det hade jag velat hela tiden men jag hade inte velat påverka Petra i hennes val eftersom att om hon hade velat ha henne så skulle hon ha fått henne. Så som det blev nu så blev vi alla nöjda!