Morris dagbok

tillbaka till Morris sida

2014

16/1 -14 Nu är Morris röntgad och det blev det bästa resultatet. A/A på höfter och 0/0 på armbågarna. Så himla skönt att det är gjort

9/11 Nu väger Morris 18,4 kg, 52 cm mkh (mäter 54 cm vid korset så han har nog en bit kvar att växa)

16/10 Fick ett härligt meddelande av Anna så här på morgonkvisten:

Hej Carina! Länge sen vi hördes av så tänkte slänga in en liten uptade.

Det har varit väldigt rörigt i våra liv här nere i Uppsala, då jag och Christopher gått skilda vägar. Men Morris stannar med mig å allt på den fronten går galant!

Vi har precis avslutat en unghundskurs samt anmält oss till en träningsutställning. Å vi har en annan rolig sak att berätta! Jo, på min skola har vi ngt som kallas Jälladagen där elever visar vad skolan gör, säljer saker osv. Då var det några från en annan klass som undrade om dem fick låna Morris till agility, och lite osäkert sa jag ja. Men det gick skit bra rent ut sagt och Morris skötte sig exemplariskt när små barnen ville hälsa och klappa på honom. Då värmer det i mattes hjärta!

Den enda motgången vi har just nu är att han försöker valla. Går inte att ha med honom till stallet (lös) för då springer han direkt ut i unghästhagen och börjar valla dem. Några tips? Ett beteende att skratta eller gråta över?

Måste verkligen sätta arslet i bilen och ta mig upp till er ngn dag så ni kan få se vilken utveckling min prins gjort! 🙂

Massor av kramar! <3

9/3 Drygt 9 veckor så har vi fotat, klippt klor och vägt dem båda två. Nu väger Morris 5.3kg

1/3 Vet hade inte chip till dem alla så idag så kom Anna hit och chippade Morris, Taika och Magoo så nu är allt klart för avfärd!

27/2 Idag är dagen när de är nästan 8 veckor (de blir 8v i morgon men då har vi inte tid att fota dem). Så idag har vi vägt allihopa, avmaskat dem, klippt klor och fotat dem såklart!

26/2 Idag så har vet Anna varit hit och besiktat valparna, chippat dem och vaccinerat dem!

23/2 Idag har alla valparna fått följa med på en biltur. vi var in till Övik och gjorde ärenden så vi var borta i närmare 3 timmar men det gick bara finemang!

21/2 Idag så är valparna 7 veckor och vi har klippt klor, vägt och fotat dem allihopa

20/2 Idag så gjorde vi valptest på valparna med hjälp av Jennie Nilsson

17/2 Idag så fick de känna på snön för första gången och Pekka filmade en liten snutt.

14/2 Idag på alla hjärtans dag så är valparna 6 veckor. Vi har duschat, klippt klor, avmaskat, vägt och fotat och filmat dem allihopa

8/2 Idag är valparna 5 veckor och en dag och vi har klippt klor, vägt, duschat dem och fotat.

31/1 Idag så är valparna 4 veckor gamla och vi har klippt klor, avmaskat, vägt, fotat, bytt halsband och filmat en snutt på varje valp.

24/1 Idag så är valparna 3 veckor och idag så ska de vägas, fotas för första gången i studion och få smaka några kulor. De har även fått träffa resten av flocken (förutom Beyonce, jag litar inte helt på henne så de måste vara äldre innan Divan får träffa dem)

22/1 Nu har hon passerat 1kg!

17/1 Idag är valparna 2 veckor gamla och vi har filmat, fotat, avmaskat och klippt klor. Nu är även ögonen öppna och han har börjat att gå lite

15/1 Nu har han börjat att öppna ögonen lite

12/1 Idag har han fått sitt halsband på sej

10/1 Idag så är han en vecka, Han har fått hängöron och har börjat att få några mörka trampdynor.

7/1 Idag har han kommit upp i födelsevikten

5/1 Han har tappat navelsträngen

3/1 Föds kl 19.21 nere i vardagsrummet